Regular B-Day Schedule

MONDAY – THURSDAY
1ST Lunch Schedule (Lunch A)   2ND Lunch Schedule (Lunch B)
Period 1/5   9:35 – 10:55 80 minutes   Period 1/5   9:35 – 10:55 80 minutes
Passing 10:55 – 10:58 3 minutes   Passing 10:55 – 10:58 3 minutes
Advocacy 10:58-11:23 25 minutes   Advocacy 10:58-11:23 25 minutes
Passing 11:23 –11:26 3 minutes   Passing 11:23 –11:26 3 minutes
1st Lunch 11:26 –11:56 30 minutes   Period 2/6 11:26 – 12:46 80 minutes
Passing 11:56-11:59 3 minutes   Passing 12:46-12:49 3 minutes
Period 2/6 11:59 – 1:19 80 minutes   2nd Lunch 12:49 – 1:19 30 minutes
Passing 1:19 – 1:22 3 minutes   Passing 1:19 – 1:22 3 minutes
Period 3/7 1:22 – 2:42 80 minutes   Period 3/7 1:22 – 2:42 80 minutes
Passing 2:42 – 2:45 3 minutes   Passing 2:42 – 2:45 3 minutes
Period 4/8 2:45 – 4:05 80 minutes   Period 4/8 2:45 – 4:05 80 minutes

|||::