

College and Career Fair at Bates Educational Center

		HIGH	SC	CHOOL		
1 ST Lunch S	chedule (Lunch /	A)		2 ND Lunch	Schedule (Lunch	В)
Period 1	9:35 - 10:02	27 minutes		Period 1	9:35 - 10:02	27 minutes
Passing	10:02 - 10:05	3 minutes		Passing	10:02 - 10:05	3 minutes
Period 5	10:05 - 10:32	27 minutes		Period 5	10:05 - 10:32	27 minutes
Passing	10:32 - 10:35	3 minutes		Passing	10:32 - 10:35	3 minutes
Period 2	10:35 - 11:02	27 minutes		Period 2	10:35 - 11:02	27 minutes
Passing	11:02 - 11:05	3 minutes		Passing	11:02 - 11:05	3 minutes
1 st Lunch	11:05 - 11:35	30 Minutes		Period 6	11:05 - 11:32	27 minutes
Passing	11:35 - 11:38	3 minutes		Passing	11:32 – 11:35	3 minutes
Period 6	11:38 - 12:05	27 minutes		2 nd Lunch	11:35 - 12:05	30 minutes
Passing	12:05 - 12:08	3 minutes		Passing	12:05 - 12:08	3 minutes
Period 3	12:08 - 12:35	27 minutes		Period 3	12:08 - 12:35	27 minutes
Passing	12:35 - 12:38	3 minutes		Passing	12:35 - 12:38	3 minutes
Period 7	12:38 - 1:05	27 minutes		Period 7	12:38 - 1:05	27 minutes
Passing	1:05 - 1:08	3 minutes		Passing	1:05 - 1:08	3 minutes
Period 4	1:08 - 1:35	27 minutes		Period 4	1:08 - 1:35	27 minutes
& College and Career Fair	Walk to bus at 1:35 Scheduled to return at 3:30	Period 4 teacher chaperones class (bring roster, then send students to period 8 upon return)		& College and Career Fair	Walk to bus at 1:35 Scheduled to return at 3:30	Period 4 teacher chaperones class (bring roster, then send students to period 8 upon return)
Period 8	return – 4:05	27 minutes		Period 8	return – 4:05	27 minutes



College and Career Fair at Bates Educational Center

		MIDDL
1 ST Lunch Schedule (Lunch A)		
Period 1	9:35 - 10:11	36 minutes
Passing	10:11 - 10:14	3 minutes
Period 5	10:14 - 10:50	36 minutes
Passing	10:50 - 10:53	3 minutes
Period 2	10:53 - 11:29	36 minutes
Passing	11:29 - 11:32	3 minutes
L st Lunch	11:32 - 12:02	30 minutes
Passing	12:02 - 12:05	3 minutes
Period 6	12:05 - 12:41	36 minutes
Passing	12:41 - 12:44	3 minutes
Period 3	12:44 - 1:20	36 minutes
Passing	1:20 - 1:23	3 minutes
Period 7	1:23 – 1:25	
&	- Attendance in 7 th	
College and Career Fair	 Walk over to Bates 1:30 - 2:00 C&C Fair 2:00 students exit and find 7th period teacher outside (take attendance/ walk back) 2:11 - 2:47 Period 7 	36 minutes for Period 7
Passing	2:47 - 2:50	3 minutes
Period 4	2:50 - 3:26	36 minutes
Passing	3:26 - 3:29	3 minutes
Period 8	3:29 - 4:05	36 minutes