

College and Career Fair Day

HIGH				
1 ST Lunch Schedule (Lunch A)				
Period 1	9:35 – 10:02	27 minutes		
Passing	10:02 - 10:05	3 minutes		
Period 5	10:05 - 10:32	27 minutes		
Passing	10:32 – 10:35	3 minutes		
Period 2	10:35 - 11:02	27 minutes		
Passing	11:02 - 11:05	3 minutes		
1 st Lunch	11:05 – 11:35	30 Minutes		
Passing	11:35 - 11:38	3 minutes		
Period 6	11:38 - 12:05	27 minutes		
Passing	12:05 - 12:08	3 minutes		
Period 3	12:08 - 12:35	27 minutes		
Passing	12:35 - 12:38	3 minutes		
Period 7	12:38 – 1:05	27 minutes		
Passing	1:05 - 1:08	3 minutes		
Period 4	1:08 - 1:35	27 minutes		
Passing	1:35 - 1:38	3 minutes		
Period 8	1:38			
	Attendance			
&				
	1:45			
College and	Walk to College and			
Career Fair	Career Fair at WSUV's			
	Firstenburg Student			
	Commons (FSC)			
	1:50 - 3:10			
	College and Career			
	Fair			
	3:15			
	Walk back to iTech			
	3:20 – 4:05 Period 8	45 minutes		

SCHOOL				
2 ND Lunch Schedule (Lunch B)				
	Period 1	9:35 – 10:02	27 minutes	
	Passing	10:02 - 10:05	3 minutes	
	Period 5	10:05 - 10:32	27 minutes	
	Passing	10:32 – 10:35	3 minutes	
	Period 2	10:35 - 11:02	27 minutes	
	Passing	11:02 – 11:05	3 minutes	
	Period 6	11:05 – 11:32	27 minutes	
	Passing	11:32 – 11:35	3 minutes	
	2 nd Lunch	11:35 – 12:05	30 minutes	
	Passing	12:05 – 12:08	3 minutes	
	Period 3	12:08 – 12:35	27 minutes	
	Passing	12:35 – 12:38	3 minutes	
	Period 7	12:38 – 1:05	27 minutes	
	Passing	1:05 – 1:08	3 minutes	
	Period 4	1:08 - 1:35	27 minutes	
	Passing	1:35 – 1:38	3 minutes	
	Period 8	1:38		
		Attendance		
	&			
		1:45		
	College and	Walk to College and		
	Career Fair	Career Fair at WSUV's		
		Firstenburg Student		
		Commons (FSC)		
		1.50 2.10		
		1:50 – 3:10		
		College and Career Fair		
		raii		
		3:15		
		Walk back to iTech		
		Train back to freein		
		3:20 – 4:05		
		Period 8	45 minutes	