MODIFIED B-Day see schedule in details (Smarter Balanced Assessment Math Make Ups)

9:35-4:05 MODIFIED B-Day

9:35-10:35am: Smarter Balanced Assessment – Math Make Ups for 6th, 7th, 8th, 10th and some 11th grade students

9th, 11th and 12th grade students will have alternate learning activity

THURSDAY
1ST Lunch Schedule (Lunch A) 2ND Lunch Schedule (Lunch B)
Advocacy 10:35 – 11:00 25 minutes Advocacy 10:35 – 11:00 25 minutes
Passing 11:00 – 11:03 3 minutes Passing 11:00 – 11:03 3 minutes
1st Lunch 11:03 – 11:33 30 minutes Period 1/5 11:03 – 12:08 65 minutes
Passing 11:33 – 11:36 3 minutes Passing 12:08 – 12:11 3 minutes
Period 1/5 11:36 -12:41 65 minutes 2nd Lunch 12:11 – 12:41 30 minutes
Passing 12:41 – 12:44 3 minutes Passing 12:41 – 12:44 3 minutes
Period 2/6 12:44 – 1:49 65 minutes Period 2/6 12:44 – 1:49 65 minutes
Passing 1:49 – 1:52 3 minutes Passing 1:49 – 1:52 3 minutes
Period 3/7 1:52 – 2:57 65 minutes Period 3/7 1:52 – 2:57 65 minutes
Passing 2:57 – 3:00 3 minutes Passing 2:57 – 3:00 3 minutes
Period 4/8 3:00 – 4:05 65 minutes Period 4/8 3:00 – 4:05 65 minutes

 

Questions? Email Mrs. Powell at natalie.powell@vansd.org

 

|||::