MODIFIED A-Day see schedule in details (Smarter Balanced Assessment Math PT)

9:35-4:05pm – modified A-Day

9:35-11:35am: Smarter Balanced Assessment – Math (PT) for 6th, 7th, 8th, 10th and some 11th grade students9th, 11th and 12th grade students will have alternate learning activity
1ST Lunch Schedule (Lunch A) 2ND Lunch Schedule (Lunch B)
1st Lunch 11:35-12:05 30 minutes Period 1/5 11:35-12:32 57 minutes
Passing 12:05-12:08 3 minutes Passing 12:32-12:35 3 minutes
Period 1/5 12:08-1:05 57 minutes 2nd Lunch 12:35-1:05 30 minutes
Passing 1:05-1:08 3 minutes Passing 1:05-1:08 3 minutes
Period 2/6 1:08-2:05 57 minutes Period 2/6 1:08-2:05 57 minutes
Passing 2:05-2:08 3 minutes Passing 2:05-2:08 3 minutes
Period 3/7 2:08-3:05 57 minutes Period 3/7 2:08-3:05 57 minutes
Passing 3:05-3:08 3 minutes Passing 3:05-3:08 3 minutes
Period 4/8 3:08-4:05 57 minutes Period 4/8 3:08-4:05 57 minutes

 

Assessment Questions? Please email Mrs. Powell at natalie.powell@vansd.org

|||::